Uw lokale zonnepanelen leverancier!
Bel ons
+31 6 307 815 79

Wij zijn Ewijk Solar Techniek!

Ewijk Solar Techniek is ontstaan vanuit een diepgewortelde passie voor zowel mensen als het milieu. Als specialisten in zonne-energie zijn we toegewijd aan het leveren en installeren van hoogwaardige zonnestroominstallaties en alle bijbehorende werkzaamheden, zoals het vervangen of aanpassen van uw meterkast.

Als betrouwbare en ervaren partner op het gebied van duurzame energieoplossingen hebben we al talloze klanten geholpen bij het verwezenlijken van hun groene energiedoelen. Ons team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en om uw duurzame energieprojecten tot leven te brengen.

Bij Ewijk Solar Techniek stellen we kwaliteit voorop. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professionele installatie- en onderhoudsdiensten. Hierdoor zijn we in staat om aan een breed scala van klantbehoeften te voldoen. Of u nu een particulier bent die zijn huis wil verduurzamen of een bedrijfseigenaar die op zoek is naar zakelijke energie oplossingen, wij zijn er om u te helpen.

Wanneer u met Ewijk Solar Techniek samenwerkt, kunt u vertrouwen op een toegewijde partner die zich inzet voor uw groene duurzaamheidsdoelen. Samen werken we aan een schonere toekomst, één zonnepaneel tegelijk.

Onze werkwijze

Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. We hechten veel waarde aan het aangaan van een direct gesprek om samen met u de meest geschikte oplossing voor uw behoeften te bespreken. Zodra uw aanvraag bij ons binnenkomt, hebben we eerst een telefonisch contact. Vervolgens stellen we een prijsindicatie op, gebaseerd op de besproken details en informatie van Google Maps. Hierbij analyseren we onder andere de locatie en afmetingen van uw dak, zodat we een grondig inzicht krijgen in de mogelijkheden voor uw zonnepaneelinstallatie.

Indien u akkoord gaat met deze prijsindicatie, plannen we altijd een persoonlijke afspraak in om uw dak nauwkeurig op te meten, de beste route voor de bekabeling te bepalen en eventuele specifieke zaken te bespreken. Deze aanpak voorkomt verrassingen op de dag van installatie. Vervolgens ontvangt u een definitieve, op maat gemaakte offerte, en plannen we een installatiedatum in. We zorgen ervoor dat uw zonnepanelen professioneel worden geïnstalleerd.

Op deze manier garanderen we een oplossing die perfect aansluit op uw wensen en waar u nog vele jaren van zult profiteren.